HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Schnell kengyelhajlító gép Bar Wiser 22 / 3D

Kengyelhajlító gép automata - Schnell Coil 16

Schnell kengyelhajlító gép Bar Wiser 22 / 3D

Bar Wiser 22 szálanyagból dolgozó szervomotor meghajtású automata kengyelhajlító, kétirányú hajlítással és opcionálisan 3D hajtással 20mm-es átmérőig. A három-rekeszes motoros száltároló egy sínen mozog, a kezelő az aktuálisan megmunkálni kívánt átmérő rekeszét közvetlen a behúzóegység alá állítja.

A szervomotoroknak köszönhetően a vágás és hajlítás pontosabb, gyorsabb, a berendezés működése energiatakarékosabb és tisztább a hidraulikával működő rendszerekhez képest. A beüzemeléshez internetkapcsolat szükséges, a gyártáshoz egy fő kezelő szükséges.

A behúzó rendszer 4 db görgőpárból áll, alul a húzógörgők, felül a nyomógörgők. A húzógörgők mechanikusan össze vannak kötve és egy külön szervomotor mozgatja őket, a nyomógörgőket pedig pneumatikus munkahengerek működtetik. A kezelő az első behúzó görgőre emeli a szálak végét és a start gomb megnyomása után indul a ciklus: először a beadó nyílás ajtaja záródik és csak utána történik a szálak behúzása a kötegből.

A második szett behúzó görgők rásegítenek a húzásra, illetve a szálak végét csak ezek a görgők viszik a késhez – 28cm-es maradék szálhosszig. A pneumatikus nyomógörgők biztosítják, hogy a húzás és hajtás közben nem deformálódnak a szálak.

A vágóegység egy fix és egy elektromos motorral mozgatott kar végére szerelt mobil késből áll. A hajlítóegység egy szervomotorral működő hajlítókarból áll, legnagyobb hajlítási sebessége 840°/másodperc. A 12.1”-es színes, folyékony kristályos TFT kijelzővel ellátott PC-be kengyelenként 30 hajtás programozható és 500 különböző forma menthető el. Számítógép-vezérelt húzási és hajlítási sebesség. A különböző formájú és méretű kengyelek gyártása előre programozható, nem kell megszakítani a munkamenetet.

 

Műszaki adatok   

  • Feldolgozható acélminőség: 700N/mm2
  • Feldolgozható átmérő, dupla szál:   ⌀ 12 -16 mm
  • Feldolgozható átmérő, szimpla szál: ⌀ 18-22 mm
  • Max. behúzási sebesség: 120m/perc
  • Max. hajlítási sebesség: 840°/másodperc
  • Beépített teljesítmény: 2 kW / h

 

 

Vissza a Betonacél megmunkálás főoldalra a Schnell Bar Wiser 22 kengyelhajlító gép oldalról >

Vissza a főoldalra a Schnell Bar Wiser 22 kengyelhajlító gép oldalról >

 

Gyártó
Schnell
Alapanyag
szálanyagból