HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Betonipari és hulladékfeldolgozó gép gyártó partnereink

Gépgyártó partnereink

 

  ICS Contec kábel daráló gépek

Kábeldaráló gép ICS Contec

Az ICS Contec ...

 

  Prinzing Pfeiffer betoncső gyártó gépek

Prinzing Pfeiffer betoncső gyártó gép

A PRINZING PFEIFFER a csövek, aknák és előregyártott betonelemek nagy teljesítményű gépeinek, gyártó- és öntőberendezéseinek vezető globális szállítója. Gépeik betontermékeivel minden nap találkozik, lába alatt és körülötte – egészen az ereszcsatornáig és a csövekig, amelyeken keresztül az esővíz elfolyik. Itt segíteni fog az infrastruktúra jövőjének alakításában, mert erre támaszkodunk. Velük minden ügyfél magas zsínvonalú projektekre számíthat, magas szakételemmel és nagy fokú elhivatottsággal.

 

A hagyomány találkozik az innovációval

A cég 1862-es megalapítása óta a beton előregyártott elemek gyártó- és feldolgozógépeinek sikeres gyártójaként vannak jelen szerte a világon. Hagyományos vállalatként tisztelik a gyökereiket, történelmüket és felajánlják Önnek a szükséges biztonságot és a földhözragadtságot. De a hagyomány nem zárja ki az innovációt. Folyamatosan dolgoznak új megoldásokon csúcstechnológiás gépeikhez és rendszereikhez, hogy a munkakörnyezet és a feladatok végrehajtása a legmagasabb színvonalon kerüljön kidolgozásra.

 

 

 

  Schnell betonacél megmunkáló gépek

Wagner hulladékfeldolgozó gépek

A Schnell a világ vezető vállalata a betonacél megmunkáló automaták, elektrohegesztett háló előállító gépek gyártásában  és szoftver technológiák kialakításában a betonacél feldolgozó iparágban.

A Schnell-t 1962-ben alapította egy Fanoból érkező vállalkozói csoport, amit töretlen sikerrel visznek folyamatosan tovább a partnerek és együttműködők csapatával nagy szenvedéllyel és elszántsággal. 

Mára a Schnell egy multinacionális ipari csoport vezetőjévé vált. A cégcsoport központjában folyik a kutatás és gyártási technológia tervezés, amely technológiai, szervezeti és kereskedelmi támogatást nyújt az egész csoport számára.

A Schnell világszerte több mint 150 országban működik 11 fiókjának, több mint 50 ügynökének és kereskedőjének, valamint számos támogató központjának köszönhetően.

130 különböző testreszabható gépet gyártanak 40 000 négyzetméter feletti termelési területen, 4 gyárban szerte a világon 350 alkalmazott közreműködésével.

 

Iparági tapasztalat

A Schnell az innovatív termékek tervezésére és gyártására során, a gépek teljes választékát kifejlesztette, hogy megfeleljen az ipari betonacél feldolgozási piac minden igényének.

Ez gyökeresen megváltoztatta az ügyfelek szemléletét: a választék növelése nem csak azt jelentette, hogy több gépet tudnak kínálni, hanem a céget az általános gépek beszállítójából az integrált és testre szabott megoldások beszállítójává is változtatta.

Az a képesség, hogy ismereteiket és tapasztalataikat kreatív és nyitott környezetben osszák meg ügyfeleinkkel, mindenképpen a sikerük alapja.

 

  S.T.I. zsalúkő, szegélykő és beton járólap gyártó gépek

Wagner hulladékfeldolgozó gépek

Az osztrák S.T.I. Gmbh ...

 

 

  Vollert betonelem gyártó gépek

Wagner hulladékfeldolgozó gépek

A Vollert ...

 

 

  WAGNER hulladékfeldolgozó gépek

Wagner hulladékfeldolgozó gépek

Az osztrák WAGNER Maschinenbau GmbH közel 40 éve megbízható és kompetens partnere ügyfeleinek recycling-technológiák megvalósításában. Családi vállalkozásként kiemelten fontos az ügyfelekkel való rugalmas és folyamatos együttműködés, melynek a kiválóan képzett és motivált szakembergárda teremt tökéletes hátteret.

 

A WAGNER a berendezései jól bevált műszaki megoldásait ötvözi a legújabb technológiai fejlesztésekkel, így kínálva ügyfeleinek a legoptimálisabb gépkivitelt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig valamint a működtetés alatti ügyfélszolgálatig.

 

 

  Wiggert Kabag 

Wiggert ipari betonkeverő egység

A Wiggert Kabag ...

 

 

  Zenith betonelem és térkő gyártó gépek

Zenith betonelem és térkő gyártó gépek

A Zenith ...

 

 

Vissza a HUN-IKA főoldalra a Gépgyártó partnereink oldalról >