HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Wagner egytengelyes hulladék aprítógép

Hulladék aprítógép - Wagner WS30

Wagner WS hulladék aprítógép család

 

A WAGNER WS sorozat gépei alkalmasak a legkülönfélébb anyagok hatékony aprítására, mint pl.:

műanyagok, fóliák, fa, papír, textília, gumi, kábel, elektronikai és kommunális hulladék, stb.

A programunkban szereplő gépek különböző méretekben 5 kW teljesítménytől egészen 132 kW teljesítményig elérhetőek, így lehetőségünk nyílik ügyfeleink számára a legoptimálisabb technológiai megfoldást kínálni.

Működési elv

A beadó tölcsérbe töltött aprítandó anyagot egy hidraulikus előtoló egység a keresztben elhelyezkedő, lassú fordulatú aprító henger irányába tolja. A tolólap automatikusan és terheléstől függően fejt ki tolóerőt az aprítandó anyagra. A vezérlésben különböző termékféleségeknek megfelelően lehet az egyes paramétereket beállítani és letárolni, gy a különböző típusú és fajtájú alapanyagok mindegyikéhez a legoptimálisabb beállításokkal érhető el a leghatékonyabb aprítási teljesítmény.

A beállított és letárolt értékek gyorsan, gombnyomással hívhatók le. A tolólap megfelelő mozgását és egyenes irányú haladását vezető görgők és egy egyedileg szabadalmaztatott kinematika berendezés biztosítja.

Az aprító hengeren oldható kötéssel négyszög alakú kések helyezkednek el, melyeknek mind a négy éle fel van köszörülve. Karbantartás során az esetleg élezésre szoruló kések egyszerűen egy éllel elforgathatóak, így egy kés négyszeri alkalommal használható fel.

A hidraulika munkahenger felfüggesztése az erős igénybevétel mellett is véd a befeszülés ellen és ezáltal óvja a dugattyúgallér és a tömítések épségét.

Az ékszíjhajtású hajtómű megszorulás esetén elmozdul, így az ékszíjak meglazulnak és ezáltal elkerülhetőek a megfeszülés által okozott komoly meghibásodások.

Az aprító hengeren nagy számban elhelyezkedő kések olyan formán vannak elosztva, hogy egyszerre csak egy kés érintkezzen az aprítandó anyaggal, így minden egyes kés a legnagyobb nyomatékkal és a legalacsonyabb hőigénybevételnek kitéve dolgozik.

Vezérlés

Az SPS vezérlés által biztosított nyomatékszabályozás, valamint a hidraulikus nyomólap és az elektromosan hajtott aprító henger közötti szinkronizáció – rendkívüli teljesítményt tesz lehetővé. A kívánt szemcsenagyság a cserélhető rostákkal szabályozható.

A gép vezérlése és meghajtásai megfelelnek az ISO 9001 előírásainak.

A teljesítmény értékek az anyagösszetételtől, a termékbeadagolástól és a kések állapotától függően változnak.

 

Vissza a Hulladékfeldolgozó gépek főoldalra a Wagner WS hulladék aprítógép oldalról >

 

Vissza a HUN-IKA főoldalra a Wagner WS hulladék aprítógép oldalról >

 

Gyártó
Wagner