HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Előregyártott beton gerenda zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Előregyártott beton gerenda zsalu - Vollert beton előregyártó üzem
Előregyártott beton gerenda zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Előregyártott beton gerenda sablon, zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Az építőiparban egyre nagyobb igény jelentkezik az utóbbi időben az előregyártott betonelmekre. Ezek között van a különböző profilú és méretű  előregyártott beton gerenda is, amit ezzel a Vollert technológiával rugalmasan, gyorsan és hatékonyan lehet gyártani.

A hidraulikus vezérlésű gerenda zsaluk, sablonok változtatható alapszerkezetet biztosítanak a kiváló minőségű beton gerenda gyártásához. Ebben az összefüggésben különböző magasságú szabványos vagy speciális profilú beton gerenda gyártható I, T vagy TT keresztmetszetben. Ezek mellett az a zsalu üzemben továbbá gyártható téglalap keresztmetszetű vagy V szelemen alakú gerenda is. A különösen nagy fesztávok áthidalásához, akár 1000 t előfeszítésű gerendákat is le lehet gyártani.

 

A 900-2600 mm-es gerendamagasságok fokozatmentesen állíthatók, a felső gerenda öv szélessége pedig akár 900 mm-ig. A gerenda konfigurációjától függően egy alsó acélszál is lehet beépítve, amelyhez nincs szükség feszítésre. Az övszélesség szabályozása a padlózsaluzaton keresztül történik.

 

A konfiguráció szinte bármilyen méretben elkészíthető az Ön egyedi igényei szerint. Kiegészítő előfeszítő berendezéssel előfeszített betonelemek állíthatók elő. Ebből a célból a csarnokpadlóba az elülső oldalon feszítőalapozásokat helyeznek el, amelyek a feszítőerőket a padlóba viszik át. A feszítőhuzalokra hidraulikus hengerek segítségével akár 1000 t is ráhelyezhető. Igény szerint nagyfrekvenciás vibrációs technológia és fűtőregiszter burkolattal az egyenletes hőelosztás érdekében beépíthető.

 

Műszaki adatok

Számos alapváltozat a maximális rugalmasság érdekében

Az alsó zsaluzattal, ráccsal, teleszkópos támasztékokkal, valamint felső és alsó acélszálakkal ellátott szerkezet úgy van kialakítva, hogy nagyszámú betonelem legyen előállítható rendkívül gazdaságosan:

  • Acél vagy fa padlózsaluzat, amely szükség esetén gyorsan cserélhetőA felső és alsó övvel szabadon választható formázás
  • Előre gyártott hornyos betétek egy látványosan és gazdaságosan kialakított pótkocsihoz
  • Felső és alsó húrok kialakítása a rácsos felülettel kapcsolatban a tiszta felületű beton optimális kivitelezése érdekében
  • A felső öv szélessége egy csúszóütközővel változtathatóan állítható
  • Rugalmas alakváltás: nyeregtetőről, párhuzamosan emelvénytartókra, gyorsan és egyszerűen átalakítható beltéri daru nélkül
  • A dugaszolható állványzat igény szerint egyszerűen beépíthető

Egyszerű zsaluzás és szétszerelés az optimális folyamatok érdekében

A hidraulikus kivitelű gerendazsaluzatot mindenekelőtt a nagyon egyszerű zsalu ki- és beszerelés, a változatos hornyolási változatok és alakváltoztatás jellemzi. Szükség esetén akár 1600 mm-es rácsmagasság is lehetséges fejrögzítés nélkül.

Ezen kívül a hidraulikus rácsos zsaluzat duplex változatban is elérhető, ami jelentősen növeli az beton gerenda előregyártó üzem termelékenységét.

 

Látogasson el a Vollert gépgyár oldalára >

 

 

Vissza a Betonelem gyártó gépek főoldalra az Előregyártott beton gerenda oldalról >

Vissza a főoldalra az Előregyártott beton gerenda oldalról >

 

Gyártó
Vollert