HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Előregyártott beton pillér zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Előregyártott beton pillér zsalu - Vollert beton előregyártó üzem
Előregyártott beton pillér zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Beton pillér, oszlop sablon, zsalu - Vollert beton előregyártó üzem

Az építőiparban egyre nagyobb igény jelentkezik az utóbbi időben az előregyártott betonelmekre. Ezek között van az előregyártott beton pillér is, amit ezzel a Vollert technológiával rugalmasan, gyorsan és hatékonyan lehet gyártani.

A hidraulikus beton oszlop sablon, zsalu széles választéka maximális gyártási rugalmasságot biztosít, mivel bármilyen hosszúságban kivitelezhetőek. A beton pillér, oszlop sablon alapvetően egy zsaluzattalpból áll, rögzített középső platformmal és mozgatható oldallapokkal. A sablon, öntőforma különböző hosszúságú szakaszai külön-külön vagy egyben is hidraulikusan működtethetők a teljes hosszon átmenő csatlakozólemezekkel. Az opcionális csúszólappal, amely húzómechanizmussal csatlakozik az oldaltányérhoz, a zsaluzatból való kiemelés jelentősen leegyszerűsödik.

A beton pillér, oszlop zsalu egy további formaegységgel is kapható az alapozó lábazatok gyártásához. Feszítő egység is beépíthető előfeszített betonelemek gyártásához, valamint fűtőregiszter. A beton tömörítéséhez vibrátorokat kell rögzíteni az acél oldalzsalukhoz vagy oldalsó keretrácsokhoz. A Kombitec kivitelben a kívánt pozíciókban eltérő beépítés is lehetséges. Ebben a vibrátormotorok egy központi csövön keresztül adják át az energiát a zsaluzatba.

Válasszon a mono vagy a többfunkciós duplex formák közül a maximális üzemi  termelékenység érdekében. Ebben az oldalkeretek zsalu falai rétegelt lemez vagy acél burkolattal kaphatók.

 

Műszaki adatok

Számos alapváltozat elérhető a maximális rugalmasság érdekében.

Az alsó zsaluzat, az oldallapok és a falpanelek konstrukciója úgy van kialakítva, hogy a különféle betonelemek rendkívül költséghatékony módon állíthatók elő:

  • Folyamatos alsó zsaluzat 6 m-es osztásokban, magassága 25 mm-ig állítható speciális támasztékokkal, szükség esetén könnyen cserélhető
  • Az oldalsó platformra az osztásoktól függetlenül rögzíthető oldalsó panelek gyorskioldó csatlakozókkal és nem meghatározott távolságokra vagy osztás méretekre
  • A formapanelek magassága: 400, 600, 800, 1000 vagy 1200 mm
  • Különböző hosszúságú, 0,3-6 m-es formázólemezek rétegelt fa burkolattal vagy acélból, speciális fémanyagokkal az elemek optimális felületi minőségéért
  • Speciális, rácsfüggetlen formabetétek használata lehetséges, például darukonzolokhoz

 

Látogasson el a Vollert gépgyár oldalára >

 

 

Vissza a Betonelem gyártó gépek főoldalra az Előregyártott beton pillér oldalról >

Vissza a főoldalra az Előregyártott beton pillér oldalról >

 

Gyártó
Vollert