HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Schnell betonacél megmunkáló gépek

Schnell betonacél megmunkáló gépekSchnell betonacél megmunkáló gépek

A Schnell a világ vezető vállalata a betonacél megmunkáló automaták, elektrohegesztett háló előállító gépek gyártásában  és szoftver technológiák kialakításában a betonacél feldolgozó iparágban.

A Schnell-t 1962-ben alapította egy Fanoból érkező vállalkozói csoport, amit töretlen sikerrel visznek folyamatosan tovább a partnerek és együttműködők csapatával nagy szenvedéllyel és elszántsággal. 

Mára a Schnell egy multinacionális ipari csoport vezetőjévé vált. A cégcsoport központjában folyik a kutatás és gyártási technológia tervezés, amely technológiai, szervezeti és kereskedelmi támogatást nyújt az egész csoport számára.

A Schnell világszerte több mint 150 országban működik 11 fiókjának, több mint 50 ügynökének és kereskedőjének, valamint számos támogató központjának köszönhetően.

130 különböző testreszabható gépet gyártanak 40 000 négyzetméter feletti termelési területen, 4 gyárban szerte a világon 350 alkalmazott közreműködésével.

Iparági tapasztalat

A Schnell az innovatív termékek tervezésére és gyártására során, a gépek teljes választékát kifejlesztette, hogy megfeleljen az ipari betonacél feldolgozási piac minden igényének.

Ez gyökeresen megváltoztatta az ügyfelek szemléletét: a választék növelése nem csak azt jelentette, hogy több gépet tudnak kínálni, hanem a céget az általános gépek beszállítójából az integrált és testre szabott megoldások beszállítójává is változtatta.

Az a képesség, hogy ismereteiket és tapasztalataikat kreatív és nyitott környezetben osszák meg ügyfeleinkkel, mindenképpen a sikerük alapja.

 

Vissza a HUN-IKA főoldalra a Schnell betonacél megmunkáló gépek oldalról >