HUN-IKA FŐOLDAL   Kérdése van? Hívjon minket! +36203836237

Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép

Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép
Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép
Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép
Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép

Zenith 1500 térkő, betonelem gyártó gép

Teljesen automata, helyhez kötött, egy raklapos Zenith 1500 térkő gyártó gép.

 

Az újonnan tervezett, nagy teljesítményű ZENITH 1500 egy raklapos gép a korszerű és hatékonyan működő térkő, betonelem gyártás középpontja. A gyártási lehetőségek széles skálája minden vevői igényt kielégít. A ZENITH 1500 kertészeti és tereprendezési beton elemek, valamint járólapok, szegélykövek és téglák gyártását biztosítja.

A kiváló minőség és termelékenység mellett a Zenith mérnökei különös hangsúlyt fektetnek az alacsony karbantartási igényű és problémamentes gyártási folyamat garantálására. A csavarokkal összeállított szerelvények lehetővé teszik az összes kopó alkatrész egyszerű cseréjét a lehető legrövidebb idő alatt. A vibrációs asztal, a motor keresztgerendája és a keret oldalsó rudainak csavarozható kialakítása miatt ez a gép egyedülálló a piacon, mivel alkalmazkodik az ügyfél gyártási feltételeihez. Automatikus gyorscserélő rendszer öntőformákhoz, különböző Colormix berendezésekhez és egyéb speciális berendezésekhez, valamint beton simítófej tisztító berendezések teszik teljessé a gyártási folymatot.

Ezenkívül a  betonelem, térkő gyártó üzem forradalmi vezérlő- és diagnosztikai rendszerrel van felszerelve, amely támogatja a gépkezelőt munkája során, és ezért mindig garantálja a hatékony termelést.

A Zenith minden berendezéséhez a Siemens Control és Circuitry Technology kerül alkalmazásra. A Siemens globális szereplő, és garantálja a gyors alkatrészellátást világszerte. Biztos lehet benne, hogy mindig a legújabb és leggyorsabb technológiát alkalmazzák a gépeikben.

A Profinet és az Ethernet folyamatos használatának köszönhetően minden információ bárhol és bármikor elérhető. Valamennyi vezérelt tengelyt az abszolútérték -kódoló technológia felügyeli. Ez kiküszöböli a berendezés időigényes kalibrálását áramszünet esetén. A Zenith világszerte működő szervizmérnökei bármikor támogatást nyújthatnak a már telepített berendezések beállításaiban a kialakított internetes távoli karbantartás segítségével.

Műszaki adatok

Raklap mérete: standard 1.400 x 1.100 mm

Különböző méretű raklapok lehetségesek

Jellemzők

Max. tömbmagasság 500 mm

Min. blokk magassága 50 mm

Opcionális blokkmagasság (min.) 30 mm

Hátsó betontartály

Térfogat 2.500 l

Arckeverő garat

Térfogat 2.500 l

 

A többszínű előállításhoz a garat különböző kivitelezése lehetséges.

Max. tölktési magasság: 4.700 mm

A gép súlya: keverő egységgel és formával kb. 36.000 kg

Méretek

Max. teljes hossz 8.500 mm

Max. teljes magasság (szállítás) 3.800 mm

Max. teljes szélesség 3.300 mm

Vibrációs rendszer

Rezgőasztal egy részből, ultra-dinamikus szervo rezgés frekvencia- és amplitúdó-szabályozással (max. Centrifugális erő) 175 kN
2 szabotázsfejű vibrátor (max. Centrifugális erő) 35 kN

Hidraulika

Teljesítmény (összesen) 540 l/perc.
Üzemi nyomás 160 bar

Elektromosság

Csatlakozási teljesítmény (standard) arckeverő egységgel 160 kW
Vezérlőrendszer Siemens S7-1500, TIA Portal
Működtetés érintőpanelen keresztül

 

A műszaki adatok változhatnak - előzetes értesítés nélkül. A bemutatott berendezések képei csak példák. A fényképek opciókat tartalmazhatnak az ügyfél igényei szerint.

 

Látogasson el a Zenith gépgyár oldalára.

 

Nézze meg a gépet működés közben >

 

Vissza a Betonelem gyártó gépek főoldalra a Térkő gyártó gép oldalról >

Vissza a főoldalra a Térkő gyártó gép oldalról >

 

Gyártó
Zenith